منو اصلی
 بازدید این صفحه : 48 | کل بازدید : 262919
دوشنبه ٢٨ آبان ١٣٩٧

معاونت فرهنگی دانشجویی (اداره مشاوره وسلامت روان دانشجویی نشست معاونت های فرهنگی دانشجویی وروسای ادارات منطقه یک در دانشگاه علوم بهزیستی وتوانبخشی 95/12/3) برگزار می نماید.

معاونت فرهنگی دانشجویی (اداره مشاوره وسلامت روان دانشجویی نشست معاونت های فرهنگی دانشجویی وروسای ادارات منطقه یک در دانشگاه علوم بهزیستی وتوانبخشی 95/12/3) ساعت 8/30الی13سالن ریاست برگزارمی نماید.

چهارشنبه ٢٧ بهمن ١٣٩٥ - ١٤:٠٨ / شماره خبر : ٩٨٧٢ / تعداد نمایش : 390

خروج

دانشگاه علوم بهزیستی...تماس با دانشگاهمراکز پژوهشیگروه های آموزشیمراکز درمانینقشه سایت دانشگاه