منو اصلی
زندگی خود را دوست بدارید و آن گونه که دوست دارید زندگی کنید
جمعه ٢٦ مرداد ١٣٩٧
پیوندهای مفید

اخبار > اداره مشاوره وسلامت روان دانشجویی طرح جامع پایش سلامت روان دانشجویی برگزار می نماید.

طرح پایش جامع سلامت روان دانشجویی

قابل توجه کليه دانشجويان محترم طرح پايش آنلاين سلامت روان با پرسشنامه CAQ جهت پايش آنلاين ميتوانيدبه روش هاي زير اقدام فرمائيد. وب سايت دانشگاه علوم بهزيستي وتوانبخشي وب سايت معاونت فرهنگي دانشجويي (اداره مشاوره وسلامت روان دانشجويي) http://5.63.15.31/consul/ سامانه خدمات الکترونيکي دانشجويي (بوستان) boostan.uswr.ac.i پايگاه اطلاع رساني معاونت فرهنگي دانشجويي دانشگاه علوم بهزيستي وتوانبخشي (مفدا)

٠٩:٣٥ - دوشنبه ٢٥ بهمن ١٣٩٥    /    عدد : ٩٨٥٢    /    تعداد نمایش : ٣٥٦

خروج

برگزاری کارگاه آموزشی
برگزاری سومین نشست آموزشی " بهداشت روان خانواده " در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی
کارگاه آموزشی " بهداشت روان خانواده "به همت مرکز بسیج جامعه پزشکی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی و مشارکت مرکز مشاوره و سلامت روان دانشجویی دانشگاه و با حضور جمعی از کارکنان در سالن اجتماعات فارابی دانشگاه برگزار شد.
 ١٢:٢٠ - 1397/04/26 - نظرات : ٠متن کامل >>
شورای برنامه ریزی معاونان فرهنگی – دانشجویی و روسای ادارات مشاوره دانشگاههای علوم پزشکی منطقه تهران تشکیل جلسه داد
معاونت فرهنگی دانشجویی (اداره مشاوره وسلامت روان دانشجویی نشست معاونت های فرهنگی دانشجویی وروسای ادارات منطقه یک در دانشگاه علوم بهزیستی وتوانبخشی 95/12/3) برگزار می نماید.
دانشگاه علوم بهزیستی...تماس با دانشگاهمراکز پژوهشیگروه های آموزشیمراکز درمانینقشه سایت دانشگاه